ANUNT: Circulatia autovehiculelor peste pasajul Micalaca

Circulaţia tramvaielor pe tronsonul Podgoria – Micalaca va fi suspendată pe o perioadă de 3 săptămâni, călătorii urmând a fi preluaţi de autobuzele CTP Arad. Începând cu data de 22 august 2012, circulaţia tramvaielor va fi redeschisă pe sensul de coborâre dinspre cartierul Micălaca.

Pe perioada lucrărilor de la Polivalentă, pe relaţia Podgoria – Micălaca, tramvaiele vor fi înlocuite cu autobuze. Liniile de tramvai 9 şi 11 vor avea cap de linie staţia Maximilian. Tramvaiele care circulă pe liniile 7 şi 18, se suspendă şi se vor înlocui cu autobuze care vor circula la un interval de 10 minute, în orele de vârf, respectiv 15 minute în restul timpului şi în zilele de sarbatoare. Staţiile de autobuz se vor afla în dreptul staţiilor de tramvai. Staţia de tramvai de la Voinicilor, înainte de viaduct, sens înspre Billa şi staţia Maximilian, sens spre Mioriţa, nu au corespondent, autobuzele urmând să oprească în staţia de la Billa şi respectiv staţia de la Mioriţa.

Restricţiile de circulaţie sunt impuse de lucrările care se execută în cadrul proiectului „Reabilitare pasaj rutier Micălaca ”, cu o durată de realizare de 6 luni. Prin acest proiect finanţat din fonduri europene se vor îmbunătăţii condiţiile de desfăşurare a traficului urban în municipiul Arad. Lucrările vizează reabilitarea infrastructurii şi suprastructurii pasajului, părţii carosabile, trotuarelor şi liniilor de tramvai.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support