Modalitate de achizitionare abonamente elevi

Compania de Transport Public Arad anunţă publicul călător că elevii vor achiziționa abonamentele astfel:

  1. Elevilor, care utilizează transportul public cu tramvaiele și autobuzele urbane, li se vor elibera, la cerere, abonament pe luna curentă, fară cost de achiziție, de la orice punct de vânzare CTP, în baza carnetului de elev vizat la zi.
  2. Elevii, care utilizează transportul public executat cu autobuzele județene, vor achiziționa abonament pe luna curentă, numai pe perioada anului școlar, contra cost, la tariful stabilit de OUG 50 / 2021 pentru modificarea și completarea Legii educației naționale nr. 1/2011, în baza carnetului de elev vizat la zi.

Abonamentele se pot achiționa de la punctele de vânzare CTP: Podgoria, Piața Romană, sediul CTP, Autogara Ineu, punct de lucru Sebiș.

Abonamentele emise pentru traseele județene, cu cap de linie Arad, sunt valbile inclusiv pentru transportul public cu tramvaiele și autobuzele urbane.

 

 

 

Vă mulţumim pentru înţelegere !

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support