ELIBERAREA ABONAMENTELOR AUTO JUDET SI SUBURBAN PENTRU ELEVI

Elevii care studiaza la scoala in alta localitate decat cea de domiciliu , de pe raza unităților administrativ-teritoriale membre ale ADITPA si folosesc mijloacele de transport in comun ale CTP SA Arad, vor prezenta urmatoarele documente pentru eliberarea legitimatiilor de calatorie (abonamente) gratuite:

– CARNET DE ELEV/ CARDUL NATIONAL DE ELEV VALABIL / ADEVERINTA EMISA DE UNITATEA DE INVATAMANT DE APARTENENTA, VIZAT PE ANUL SCOLAR 2023-2024 (SE PREZINTA LUNAR)

– DECLARATIE DE CONSIMTAMANT SEMNATA DE PARINTE/ TUTORE ( se completeaza o singura data pentru anul scolar)

Legitimatiile de calatorie lunare se elibereaza din data de 01 a lunii in curs pana la data de 10 a lunii pentru care se solicită abonamentul, la punctele de vânzare a biletelor și abonamentelor operatorului.

După data de 10 a lunii pentru care se solicită abonamentul, eliberarea legitimației lunare de călătorie se face la sediul operatorului de transport.

NOTA: Doar pentru luna septembrie 2023 se va elibera pentru fiecare elev: 1 abonament saptamanal si 1 abonament pe 2 saptamani pentru a cuprinde perioada 11 – 30 septembrie.

Incepand cu luna octombrie 2023 se elibereaza abonamente lunare.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support