DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

Subsemnatul:……………………………………………….CNP / Serie Nr. C.I…………………………..

Adresa:……………………………………………………………………………………………………………

Telefon:………………………………… ;E-mail:……………………………

Declar că sunt de acord să furnizez datele personale solicitate în Formularul individual de înregistrare a grupului ţintă* şi sunt de acord ca aceste date să fie utilizate şi prelucrate în scopul. achizitionarii unui abonament pe liniile de transport pe care opereaza CTP Arad.

De asemenea, am primit în scris o notă de informare care cuprinde aspecte referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal şi drepturile care îmi revin conform Legii 677/2001.

Data…………….

Semnătura ……………………

 

Nota: *Datele cuprinse în acest formular vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004.  SC COMPANIA de TRANSPORT PUBLIC SA Arad este înregistrată ca operator în Registrul general de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub 29075/2013

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Prin continuarea navigării pe acest site vă exprimați acordul pentru folosirea tehnologiei "cookies". mai mult detalii

Conform legislației europene în vigoare suntem obligați să vă informăm cu privire la folosirea tehnologiei "Cookies". Orice browser modern folosește această tehnologie, în principal pentru a vă asigura securitatea și pentru a reține opțiunile Dvs. personale folosite în procesul de navigare pe un site web. Totuși, există persoane sau entități care folosesc această facilitate, urmărindu-vă pe termen lung comportamentul de navigare on-line, ceea ce constituie, într-o opinie general acceptată în UE, o intruziune în intimitatea personală a vizitatorului.

Închide